1/01/2010

2010 er her!

Nytt år og nye muligheter. I moteåret som gikk kledde vi oss i lyse slitte jeans, naglesko og store skulederputer inspirert av Balmain. Spisse skuldre var dominante både på kjoler, topper og blazere.


Vi blir stadig spurt om hva som blir trendene for 2010, og hva man skal beholde og hva man skal kaste. For min del er jeg lite begeistret for bladene sine "behold" og "pakk bort" lister. Det har blitt mer fokus på bruk og kast mentaliteten og finanskrisen ligger vel i bakhodet på mange. Jeg blir så glad i klærne mine, at jeg har problemer med å både pakke de bort og kaste dem. Da er det bedre å investere i færre plagg, man blir glad i, legge de bort og så ta de frem igjen. Gode basic topper fra American Vintage og Vanessa Bruno går aldri ut av mote og blir brukt år etter år.

Sommerkjolene mine, jeansshortsen og den hvite singletten har vært fast følge i mange år, og kommer til å bli det i mange år fremover. Selv om jeg leste at jeg måtte pakke bort paljett-haremsbuksen, så kommer den garantert til å bli brukt i sommer, enten med flate sandaler og hvit singlett eller til fest med høye hæler.

Men noe nytt må alltid suppleres til garderoben. Jeg har stor tro på nude (gjerne i kombinasjon med svart), pastellfarger, maxi-skjørtet og rumpetasken. Vi hadde en del plagg i nude i vinter, men fargen gjør seg garantert bedre på sommerfrisk hud enn en blek vinterhud. Den kuleste svarte rumpetasken ble kjøpt inn i vinter (men har ikke blitt mye brukt, da jeg føler meg som en tysk turist!?!). Har også bestilt en liten svart skinnsekk...

Skal vi tro Alexander Wang sine visninger så kommer det også mye grått, gjerne kombinert med cognac. Og han tar vel sjeldent feil?


Vi har ikke rukket å pakke ned vinterklærne før sommerkolleksjonene kommer inn i butikk. De store designerne vil gjerne at vi skal gå en dus sommer i møte. Og jeg kunne ikke vært mer enig! Det er ikke mange ukene nå til vårens fristelser kommer inn....

2 kommentarer:

 1. heia rumpetasken og den grå collegegenseren sier jeg:) og en skinnsekk ble innkjøpt da jeg ar i statene i våres..
  Har dere salg nå...? hm. bør vel ta meg en tur da...:)

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant. Nå må sommeren snart komme så vi kan ta på oss finstasen:)
  Jupp, vi har salg. 50% på MASSE fint!!
  ...og gratulerer masse med Silas:)

  SvarSlett